31 Δεκεμβρίου, 2020

Δωρεάν Wifi σε δημόσιους χώρους σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας –Νέας Χαλκηδόνας προστέθηκε στη «λίστα» των δήμων της Αττικής, που θα προσφέρει δωρεάν σύνδεση Wifi στους δημότες και τους επισκέπτες του, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας WiFi4EU. Πρόκειται για έργο που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019 με την εγκατάσταση δωρεάν σημείων ασύρματης πρόσβασης Wifi σε δημόσιους χώρους, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, η εγκατάσταση παροχής τοποθετήθηκε σε πέντε σημεία. Στο Πάρκο Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων, στο Γυμναστήριο «Άτταλος», στη συνοικία Αγίας Μαρίνας, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ζ. Αλεξάνδρου – Ιωνικός» και στο Πάρκο «Γ. Αποστολάκης» Νέας Χαλκηδόνας. Επίσης σε δημοτικά κτίρια και υπηρεσίες όπως το Κεντρικό Δημαρχείο και το πρώην Δημαρχείο Νέας Χαλκηδόνας, ενώ εκκρεμούν και θα ενεργοποιηθούν το προσεχές διάστημα στα σημεία Π.Π.Ι.Ε.Δ. (και μέρος του άλσους), ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας, Π. Πατριάρχου και Σάρδεων (κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας), Πλατεία Χρυσαλλίδος (Νέα Χαλκηδόνα).

«Με μεγάλη χαρά είμαστε σε θέση σήμερα να πούμε πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ολοκληρώνει ένα πρώτο βήμα αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στους συμπολίτες μας, αλλά και στους επισκέπτες του Δήμου», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΕ 14 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λ. Κυρίζογλου: Πυξίδα για την οργανωμένη και αποτελεσματική λειτουργία των δήμων οι Οργανισμοί Εσωτερικών Υπηρεσιών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου,  στην Αθήνα η πρώτη ενημερωτική ημερίδα για την εκπόνηση νέων…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μόνιμη λύση στο πρόβλημα υδροδότησης της Κινέτας- Δημοσιεύθηκε η δημοπράτηση του έργου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του αγωγού υδροδότησης του οικισμού της Κινέτας, καθώς δημοσιεύθηκε…

ΚΕΔΕ 14 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ορίστηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΕΤΑ Α.Ε.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας «Πληροφόρηση Επιμόρφωση Τοπική Ανάπτυξη…