Άρθρο Localit 22 Δεκεμβρίου, 2020

Ομάδα υποστήριξης της ΜΟΔ για σχεδιασμό και λειτουργία του Ηλεκτρονικού Πράσινου Ταμείου

Ειδική ομάδα υποστήριξης των δράσεων του Πράσινου Ταμείου συγκρότησε η ΜΟΔ Α.Ε. Η Ομάδα Υποστήριξης της ΜΟΔ θα υποστηρίξει το Πράσινο Ταμείο σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του και θα βοηθήσει στον σχεδιασμό δράσεων, έκδοση προσκλήσεων, ένταξη έργων, παρακολούθηση υλοποίησης, αλλά και τον ορθό έλεγχο βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Η Ομάδα ανέλαβε σήμερα το έργο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πράσινου Ταμείου παρουσία του προέδρου της ΜΟΔ Γ. Παπαδημητρίου και του προέδρου Πράσινου Ταμείου Στ. Σταθόπουλος, ο οποίος σε σχετική  ανάρτησή του αναφέρει ότι  «στόχος είναι κατά την προσεχή διετία να σχεδιάσουμε και να λειτουργήσουμε το Ηλεκτρονικό Πράσινο Ταμείο, μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων όλων των πόρων και έργων μας, καθώς και νέα εργαλεία περιβαλλοντικών δράσεων σε συνεργασία και με άλλους φορείς διακυβέρνησης».

Να σημειωθεί ότι η ΜΟΔ ΑΕ είναι ανώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρεία που εποπτεύεται από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Αποστολή της είναι η επιστημονική και τεχνική στήριξη της Δημόσιας Διοίκησης στη διαχείριση των αναπτυξιακών προγραμμάτων και κυρίως αυτών που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καλύπτοντας ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τεχνογνωσία, μεθόδους και διαδικασίες, πληροφοριακά συστήματα και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…