Άρθρο Localit 22 Δεκεμβρίου, 2020

Ομάδα υποστήριξης της ΜΟΔ για σχεδιασμό και λειτουργία του Ηλεκτρονικού Πράσινου Ταμείου

Ειδική ομάδα υποστήριξης των δράσεων του Πράσινου Ταμείου συγκρότησε η ΜΟΔ Α.Ε. Η Ομάδα Υποστήριξης της ΜΟΔ θα υποστηρίξει το Πράσινο Ταμείο σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του και θα βοηθήσει στον σχεδιασμό δράσεων, έκδοση προσκλήσεων, ένταξη έργων, παρακολούθηση υλοποίησης, αλλά και τον ορθό έλεγχο βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Η Ομάδα ανέλαβε σήμερα το έργο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πράσινου Ταμείου παρουσία του προέδρου της ΜΟΔ Γ. Παπαδημητρίου και του προέδρου Πράσινου Ταμείου Στ. Σταθόπουλος, ο οποίος σε σχετική  ανάρτησή του αναφέρει ότι  «στόχος είναι κατά την προσεχή διετία να σχεδιάσουμε και να λειτουργήσουμε το Ηλεκτρονικό Πράσινο Ταμείο, μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων όλων των πόρων και έργων μας, καθώς και νέα εργαλεία περιβαλλοντικών δράσεων σε συνεργασία και με άλλους φορείς διακυβέρνησης».

Να σημειωθεί ότι η ΜΟΔ ΑΕ είναι ανώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρεία που εποπτεύεται από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Αποστολή της είναι η επιστημονική και τεχνική στήριξη της Δημόσιας Διοίκησης στη διαχείριση των αναπτυξιακών προγραμμάτων και κυρίως αυτών που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καλύπτοντας ανάγκες σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τεχνογνωσία, μεθόδους και διαδικασίες, πληροφοριακά συστήματα και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αλμυρού: Όλα τα δικαιολογητικά με ένα “κλικ”

Σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση του ψηφιακού εκσυγχρονισμού έκανε ο δήμος Αλμυρού, διευκολύνοντας πλέον σημαντικά…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ενδιαφέρουν 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε δημόσια διαβούλευση νσχ του ΥΠΕΘΟ για τη μεταρρύθμιση του πλασίου δημοσιονομικής διαχείρισης

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε χθες το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τη…