Άρθρο Localit 11 Δεκεμβρίου, 2020

Μ. Σταυριανουδάκης: Εξετάζεται νέα έκτακτη επιχορήγηση των δήμων – Πιθανή παράταση για τα ληξιπρόθεσμα

Το υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζεται σχέδιο για μια ακόμη έκτακτη χρηματοδότηση των δήμων λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, ύψους περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μ. Σταυριανουδάκης μιλώντας την Παρασκευή  στην συνεδριακή διάσκεψη της ΚΕΔΕ με την ΠΕΔ Αττικής.

Ο κ. Σταυριανουδάκης τόνισε ότι οι δήμοι θα πρέπει να ενημερώνουν σωστά το Μητρώο Απωλειών Εσόδων στο Παρατηρητήριο, ώστε να μπορούν καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες τους.

Τέλος για τα ληξιπρόθεσμα ο γενικός γραμματέας είπε, ότι αν δεν υπάρξει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου υψηλή απορροφητικότητα, είναι σε επικοινωνία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να δοθεί παράταση αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2021.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…