Άρθρο Localit 08 Δεκεμβρίου, 2020

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Παραδόθηκαν οι φορητοί Η/Υ στους διευθυντές των Σχολείων

Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, ολοκληρώθηκε το πρωί η παράδοση 68 φορητών υπολογιστών και 50 tablets, σε όλους τους Διευθυντές των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία Covid-19 ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είχε προχωρήσει σε έκτακτη επιχορήγηση ύψους 70.000 ευρώ προς τις Σχολικές Επιτροπές προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες απαιτήσεις της μαθητικής κοινότητας και να λειτουργήσει με τον πλέον ομαλό τρόπο το μέτρο της τηλεκπαίδευσης.

«Η απόφαση για έκτακτη επιχορήγηση προς τις Σχολικές Επιτροπές ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, σαν Δημοτική Αρχή, για να βοηθήσουμε και το μέτρο της τηλεκπαίδευσης αλλά και τους ίδιους τους μαθητές» είπε ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε « Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε με κάθε τρόπο στο πλευρό της μαθητικής κοινότητας, μέσω της δουλειάς που γίνεται από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, έτσι ώστε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως συνθηκών, να έχουν πρόσβαση στην γνώση».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέραμα: Δήμος και κάτοικοι, αποφασισμένοι «κλείνουν την πόλη»

Γιάννης Λαγουδάκος: «Παλεύουμε για τη βελτίωση της ζωής μας, κυκλοφοριακή ασφυξία τέλος! » Σε δυναμική…