Άρθρο Localit 06 Οκτωβρίου, 2020

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο πρώτος θάλαμος απολύμανσης, θερμομέτρησης και αποστείρωσης

Ο πρώτος θάλαμος απολύμανσης, ανέπαφης θερμομέτρησης και αποστείρωσης τοποθετήθηκε σήμερα στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Μιχάλη Κούπκα, ο συγκεκριμένος θάλαμος, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 62.500 χρήσεις από δημοτικούς υπαλλήλους και από πολίτες που συναλλάσσονται με τον δήμο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη από τη Σαγκάη και αποτελεί δωρεά ιδιωτικής εταιρείας.

Πλέον, οι πολίτες κατά την είσοδο τους στο δημαρχείο θα περνούν από τον ειδικό θάλαμο, όπου θα απολυμαίνουν τα χέρια τους, εν συνεχεία θα θερμομετρούνται ανέπαφα και στο τρίτο στάδιο θα γίνεται η αποστείρωση. Σύμφωνα με τον κ. Κούπκα, η διαδικασία διαρκεί περίπου 15 δευτερόλεπτα και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς υπάρχουν όλες οι προβλεπόμενες πιστοποιήσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 31 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ναύπακτος γιόρτασε την ολοκλήρωση των έργων στο Ενετικό Λιμάνι

Αποδόθηκαν στην πόλη και τους πολίτες τα ολοκληρωμένα έργα συντήρησης, αποκατάστασης, στερέωσης και ανάδειξης του…

Με μια ματιά 27 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Το Βιβλίο Γνώση» στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης πραγματοποίησε με επιτυχία τη δράση «Το Βιβλίο Γνώση», στο πλαίσιο…

Με μια ματιά 25 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλεια 2026: 30 χρόνια πολιτισμού στο Ηράκλειο Αττικής

Ο πολιτιστικός θεσμός του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ηράκλεια» συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας. Από τις…