Άρθρο Localit 29 Νοεμβρίου, 2019

Λ. Κυρίζογλου: Για άλλη μια φορά έβαλε μπροστά το «εμείς» αντί του «εγώ»

Καλή επιτυχία στο έργο του Δημήτρη Παπαστεργίου, που αναμένεται να εκλεγεί νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ καθώς και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, εύχεται με σημερινή δήλωσή του ο Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων –Μενεμένης αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΚΕΔΕ για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Κυρίζογλου, συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», που απέσπασε την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στο  ΔΣ της ΚΕΔΕ, διεκδικούσε και αυτός τη θέση του προέδρου, ήρθε δεύτερος σε αριθμό ψήφων και εξελέγη μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κυρίζογλου τονίζει ότι  η αυτοδιοικητική παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», πέτυχε μια μεγάλη νίκη και ότι χαίρεται  που συνέβαλε σε αυτή, γιατί για άλλη μια φορά έβαλε μπροστά το «εμείς» αντί του «εγώ».

Υπογραμμίζει ότι «μολονότι οι δεσμεύσεις περί ουδετερότητας και απουσίας κυβερνητικών και κομματικών παρεμβάσεων δεν τηρήθηκαν» ο ίδιος  θα επιμείνει, κόντρα στα «νέα ήθη», να τηρεί τις υποσχέσεις του και θα σεβαστεί το αποτέλεσμα της κάλπης».

«Εύχομαι, τονίζει,  στον συνάδελφο Δημήτρη Παπαστεργίου και στο νέο Διοικητικό μας Συμβούλιο να πετύχουν  στο έργο τους και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή, διεκδικητική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό απαιτούν οι συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί και οι πολίτες και από αυτό κρινόμαστε. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγνά, χωρίς ιδιοτέλεια, άντεξαν στις πιέσεις και στήριξαν την υποψηφιότητα μου».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…