Άρθρο Localit 29 Οκτωβρίου, 2019

Δήμαρχος Μαραθώνα: “Ο αγώνας κατά της λειτουργίας του παράνομου έργου στο Γραμματικό συνεχίζεται αμείλικτος και σε όλα τα μέτωπα”

«Ο αγώνας κατά της λειτουργίας του παράνομου έργου στο Γραμματικό συνεχίζεται αμείλικτος και σε όλα τα μέτωπα» δηλώνει ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας.

Παράλληλα η νομική υπηρεσία του δήμου προχωρά σε προσφυγή κατά της πρόσφατης απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής για δοκιμαστική λειτουργία της ΟΕΔΑ.

«Μετά την αναγκαστική ανάπαυλα, λόγω του εορτασμού της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Δήμος Μαραθώνος και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, επανέρχεται με προγραμματισμένες ενέργειες για τη διαχείριση της κρίσεως αναφορικά με την ΟΕΔΑ Γραμματικού», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Ειδικότερα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου θα γίνει νέα συνάντηση στην περιφέρεια Αττικής, μεταξύ αντιπροσωπείας του δήμου Μαραθώνα με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Τσίρκα και του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τους συνεργάτες του.

Θα προηγηθεί σύσκεψη – ενημέρωση της Συντονιστικής Επιτροπής κατά του ΧΥΤΥ μεθαύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 19.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου υπό τον πρόεδρο  της Επιτροπής και δήμαρχο κ. Τσίρκα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…