Άρθρο Localit 02 Αυγούστου, 2019

Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής θα αναλάβει πρωτοβουλίες για ένα ευρωπαϊκό, σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα εξετάσεων οδήγησης

Στις άμεσες και μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να επιτευχθεί η άρση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί με τις εξετάσεις οδήγησης, αναφέρθηκε ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του χθες στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε ότι απαιτούνται συγκεκριμένα  βήματα και παρεμβάσεις προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να δοθεί λύση για 100.000 πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται στην αναμονή για να αποκτήσουν δίπλωμα.

Μεταξύ άλλων έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει στην αύξηση των επιτροπών προκειμένου να αποσυμφορηθεί η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ζήτησε ταυτόχρονα να καταθέσουν τις προτάσεις τους προκειμένου να υιοθετηθεί  ένα  ευρωπαϊκό, σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα εξετάσεων οδήγησης.

Ο Γ. Πατούλης συμπλήρωσε ότι ο κλάδος τους έχει αδικηθεί και τόνισε:
«Η Περιφέρεια Αττικής θα αλλάξει. Θα είναι μία Περιφέρεια του πολίτη για τον πολίτη. Το 2019 βάζουμε τις βάσεις προκειμένου και τα επόμενα τα χρόνια να επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για την μετάβαση στην νέα εποχή».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 28 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δράσεις ενημέρωσης για τη χρήση των καφέ κάδων σε Μοσχάτο-Ταύρο

Συνεχίζεται στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου η τοποθέτηση καφέ κάδων για τη χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών, στις…

Ρεπορτάζ 28 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων: «Δεν είναι λύση η μετάθεση της ευθύνης»

Την αποτελεσματική συνεργασία και τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας όλων των εμπλεκόμενων στο κομμάτι της πυροπροστασίας…

Ρεπορτάζ 28 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αντιδήμαρχος Παπάγου για το εργατικό δυστύχημα: Ο δενδροκηπουρός ήταν στο έδαφος – Δεν χρειαζόταν να φοράει ιμάντα

Μια μέρα μετά από τo τραγικό εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 47χρονο εργαζόμενο…