Άρθρο Localit 31 Μαΐου, 2019

ΠΟΕ- ΟΤΑ:Στάση εργασίας την Τετάρτη για άμεση έκδοση αποτελεσμάτων της 3Κ/2018

Πανελλαδική στάση εργασίας προκηρύσσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τετάρτη, 5 Ιουνίου με αίτημα την άμεση έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018, από το ΑΣΕΠ.

Η στάση εργασίας έχει οριστεί από  τις 8.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ θα γίνει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9.00 το πρωί από την Κεντρική Υπηρεσία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6 και Λεωφ. Αλεξάνδρας-Αθήνα), όπου καλούνται να συμμετάσχουν και οι υποψήφιοι της προκήρυξης.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θεωρεί ότι η αδικαιολόγητη καθυστέρηση συνεχίζεται με  ευθύνη της κυβέρνησης και του ΑΣΕΠ, αποδίδοντας την μάλιστα σε προεκλογική εκμετάλλευση των υποψηφίων, εκ μέρους της κυβέρνησης  ενόψει των πρόωρων εκλογών. Να σημειωθεί ωστόσο ότι αρμόδια για την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων είναι η ανεξάρτητη αρχή, το ΑΣΕΠ.

Η ΠΟΕ–ΟΤΑ, τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι ως «συνεπής στις αρχές της, έχει ως ύψιστη προτεραιότητα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κόντρα στην νεοφιλελεύθερη λογική του «επιτελικού κράτους» και του ξεπουλήματος των υπηρεσιών στους εργολάβους-ιδιώτες που ως μόνο στόχο έχουν το κέρδος.
Σε αυτή την κατεύθυνση, η ΑΜΕΣΗ έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 3Κ/2018 και η ΑΜΕΣΗ πρόσληψη των επιτυχόντων εργαζομένων, είναι προϋπόθεση για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 27 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάρισα: Ενισχύεται η λειτουργία του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου

Ενισχύεται η λειτουργία του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) του Δήμου Λαρισαίων με την ένταξη στο…

Ρεπορτάζ 27 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βανδαλισμοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης

Σπασμένα τζάμια, ξηλωμένες πόρτες και βρύσες και συνθήματα με προσβλητικό περιεχόμενο, άφησαν πίσω άγνωστοι που…

Ρεπορτάζ 27 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Α’ Λυκείου στον Δήμο Ελευσίνας

Στον Δήμο Ελευσίνας ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα προγράμματα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας, ενώ τα μαθήματα…