Άρθρο Localit 09 Ιανουαρίου, 2019

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές στους νομούς Κιλκίς και Σερρών

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, τον δήμο Κιλκίς και τον δήμο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το παγωμένο χιόνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σ΄ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία η θερμοκρασίες που σημειώνονται αυτή την ώρα είναι κάτω από το μηδέν, ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο Λαγκαδά ο υδράργυρος έπεσε στους – 9 βαθμούς.  
Εκτός από το νομό Κιλκίς, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν, επίσης, περιοχές του δήμου Σιντικής, της Περιφερειακής Ενότητα Σερρών και πιο συγκεκριμένα οι τοπικές κοινότητες Άνω Ποροϊων, Κάτω Ποροϊων, Μακρυνίτσας, Νεοχωρίου, Πλατανακίων, Καστανούσσης και Ανατολής, της δημοτικής ενότητας Κερκίνης, οι τοπικές κοινότητες: Ακριτοχωρίου και Μανδρακίου, της δημοτικής ενότητας Πετριτσίου και οι δημοτικές  ενότητες Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνα. 
Εξάλλου, ιδιαίτερα χαμηλές παραμένουν οι θερμοκρασίες στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι -1, στον Λαγκαδά – 9 βαθμοί, στην Βέροια -3, στα Γιαννιτσά -2, στην Ασπροβάλτα -3,  στην Αριδαία  -3 και στο Κιλκίς -4

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…