Άρθρο Localit 01 Δεκεμβρίου, 2018

Γιατροί του Κόσμου: Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου στολίζουν το ξεχωριστό τους Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα.

Με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και τροφίμων και φαρμάκων με μακρά λήξη, η  χριστουγεννιάτικη γιορτή πλαισιώνεται από διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις και δρώμενα που θα προσφέρουν χαρά στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους.

Στην Αθήνα, η δράση θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο), στις 14 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ στη Θεσσαλονίκη το Δέντρο μας θα στολιστεί στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας, στις 7 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα, στα Προπύλαια, θα λειτουργεί σπιτάκι των Γιατρών του Κόσμου με χριστουγεννιάτικα είδη από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

«Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Προσφέροντας απλώς ένα κουτί γάλα εβαπορέ μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη» τονίζουν οι Γιατροί του Κόσμου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέραμα: Δήμος και κάτοικοι, αποφασισμένοι «κλείνουν την πόλη»

Γιάννης Λαγουδάκος: «Παλεύουμε για τη βελτίωση της ζωής μας, κυκλοφοριακή ασφυξία τέλος! » Σε δυναμική…