Άρθρο Localit 06 Σεπτεμβρίου, 2018

Συνάντηση Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία της «AHEPA»

Η περαιτέρω συνεργασία της ΚΕΔΕ με την American Hellenic Educational Progressive Association «AHEPA» και η ανάπτυξη κοινών δράσεων με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη των πυρόπληκτων στην Ανατολική Αττική βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες με αντιπροσωπεία της ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης χθες το βράδυ στο με τον ύπατο πρόεδρο George Loucas, τον Καναδό ρόεδρο Chris Argyriou, τον κυβερνήτη Ευρώπης Θάνο Πυτίνη, τον κυβερνήτη Ελλάδος Σ. Κεφαλίδη, τον γραμματέα Κ. Κοζυράκη κ.α.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η κατάσταση στην Ραφήνα και στο Μάτι, ενώ διερευνήθηκαν τρόποι προκειμένου να υπάρξει έμπρακτη βοήθεια από την AHEPA.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης «η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού διαχρονικά συνεργάζεται με την AHEPA σε θέματα που αφορούν κοινωνικές δράσεις. Είναι σημαντικό στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η χώρα μας λόγω της εθνικής τραγωδίας από τις πυρκαγιές να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν το ουσιαστικό ενδιαφέρον τους για βοήθεια. Η επούλωση των πληγών των συμπολιτών μας είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Η ΚΕΔΕ θα συνεργαστεί στενά με την AHEPA προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία για τον κοινό σκοπό της παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…