Άρθρο Localit 16 Απριλίου, 2018

Από σήμερα οι αιτήσεις επανασύνδεσης ρεύματος στο δήμο Καλαμαριάς

Ο δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και τη ΔΕΔΔΗΕ, ανοίγει  από σήμερα Δευτέρα τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος και την παροχή του εφάπαξ βοηθήματος.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

– Διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λόγω χρέους μέχρι και 14 Φεβρουαρίου 2018.
– Λογαριασμός ΔΕΗ στο όνομα του ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή του ακινήτου είτε στης/στου συζύγου αυτού.
– Να πρόκειται για την κύρια κατοικία του νοικοκυριού.
– Να υπάρχει ήδη εγκεκριμένη αίτηση για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Α-δικαιούχοι ΚΕΑ ή Β- λοιπές κατηγορίες πολιτών).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 1599/1986.
  2. Δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
  3. Δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) όλων των μελών του νοικοκυριού, εφόσον προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής της.
  4. Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του φόρου εισοδήματος (εκκαθαριστικό) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
  5. Πράξη διοικητικού προσδιορισμού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού.
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου τριμήνου).
  7. Γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας από ΚΕ.Π.Α για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω.
  8. Βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή Κρατικού Νοσοκομείου, με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ’ οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή ατόμου ή ατόμων που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του νοικοκυριού.
  9. Λογαριασμός ΔΕΗ πρόσφατος.

Η αίτηση διατίθεται από την Κοινωνική υπηρεσία.
Οι αιτήσεις θα γίνονται αποκλειστικά στην Κοινωνική Υπηρεσία, Ι.Παπανικόλα 18 & Αμισού Καλαμαριά (2ος όροφος, γραφείο 10), καθημερινά και ώρες 9.00-12.00.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313 31 4511 Αρμόδιος υπάλληλος: Οικονόμου Γαβριήλ / mail:oikonomoug@kalamaria.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιδρύεται Δίκτυο Μεταλλευτικών Πόλεων με τη συμμετοχή οκτώ δήμων

Δίκτυο Δίκτυο Μεταλλευτικών Πόλεων συγκροτούν οκτώ δήμοι της χώρας. Πρόκειται για τους δήμους Αριστοτέλη, Πολυγύρου,…

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες – Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να  κηρυχθούν σήμερα οι Βούτες Νέα αυτοψία στις Βούτες και…

Με μια ματιά 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Ημερίδα με θέμα “Καινοτομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ηθική”

Ημερίδα με θέμα “Καινοτομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ηθική” με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας…