Άρθρο Localit 01 Φεβρουαρίου, 2018

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξεκίνησαν σήμερα τα δρομολόγια Πειραιάς-Αεροδρόμιο

Ξεκίνησαν σήμερα 1η Φεβρουαρίου τα δρομολόγια Πειραιάς-Αεροδρόμιο και αντίστροφα. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ συνδέει απευθείας το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με μία διαδρομή που θα διαρκεί μία ώρα και τρία λεπτά και τα δρομολόγια θα διεξάγονται ανά μία ώρα. Το κόστος του εισιτηρίου δεν μεταβάλλεται, ενώ ταυτόχρονα το επιβατικό κοινό δεν χρειάζεται μετεπιβίβαση στην Αθήνα.

Επιπλέον, δρομολογείται ένας συρμός ανά ώρα στη διαδρομή Αεροδρόμιο-ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια), καθώς και οκτώ νέα δρομολόγια -ανά κατεύθυνση- στο τμήμα ΣΚΑ-Κορωπί. Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει τη γραμμή μεταξύ ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια)-Κορωπί και αντίστροφα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων, οι οποίοι μετακινούνται με τους συρμούς του προαστιακού σιδηρόδρομου, με επιπλέον τέσσερα πρωινά δρομολόγια και τέσσερα απογευματινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες αιχμής.

Συγκεκριμένα, τα επιπλέον δρομολόγια θα αναχωρούν ως εξής:

– Από το Σταθμό ΣΚΑ με προορισμό το Κορωπί στις 06:04, 07:02, 08:02, 09:02, 15:04, 16:02, 17:02 και 18:02. Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο στις 06:04 και το πρώτο απογευματινό στις 15:04 αναχωρεί από τον Σταθμό της Μεταμόρφωσης (σύντομα Άνω Λιόσια, μετά την ολοκλήρωση των έργων από τον ΟΣΕ).

– Από το Σταθμό Κορωπί με προορισμό το ΣΚΑ στις 06:29, 07:29, 08:29, 09:29, 15:29, 16:29, 17:29 και 18:29. Το τελευταίο πρωινό δρομολόγιο στις 09:29 και το τελευταίο απογευματινό στις 18:29 τερματίζουν στον Σταθμό Μεταμόρφωσης στις 09:51 και 18:51 αντίστοιχα, αντί του ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια, μετά την ολοκλήρωση των έργων από τον ΟΣΕ).

Υπενθυμίζεται, ότι με την εφαρμογή των νέων δρομολογίων οι επιβάτες θα μπορούν να μεταβούν απευθείας από τον Πειραιά στο Κιάτο -και αντίστροφα- σε μία ώρα και 38 λεπτά με συχνότητα δρομολογίων ανά μία ώρα. Επίσης, από το Κιάτο, με μετεπιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην Πάτρα. Για τους επιβάτες, οι οποίοι μετακινούνται μεταξύ του σταθμού Κιάτο και του Αεροδρομίου, υπάρχει μετεπιβίβαση (χωρίς αναμονή) στον σταθμό Κάτω Αχαρναί, με πρόβλεψη για μετεπιβίβαση στον σταθμό Άνω Λιόσια, μετά την ολοκλήρωση των έργων από τον ΟΣΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…