Άρθρο Localit 23 Ιανουαρίου, 2018

Οι Ελβετοί υπέρ της λειτουργίας του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα

Οι Ελβετοί είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να πληρώνουν ώστε να υφίσταται ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας τους,  σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από ένα δημοψήφισμα που έχει τραβήξει όλα τα ευρωπαϊκά βλέμματα.

Η έρευνα που δημοσιεύει η εταιρεία Tamedia group δείχνει ότι το 59% αυτών που απάντησαν θα απέρριπταν την πρόταση να καταργηθεί το ισχύον σύστημα χρηματοδότησης της δημόσιας τηλεόρασης και των δημοσίων ραδιοφωνικών σταθμών.

Στη διαδικτυακή έρευνα έλαβαν μέρος 15.197 ψηφοφόροι που είπαν την άποψη τους για την λεγόμενη πρόταση «No Billag» που πήρε το όνομα της από την εταιρεία που συγκεντρώνει τα έσοδα από τους πολίτες για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Εκτός Συνόρων 12 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με 18 αθλητές ο Δήμος Ήλιδας στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες

Ο Δήμος Ήλιδας συμμετείχε στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, οι οποίοι φέτος πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Χουαλιέν…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…