Άρθρο Localit 04 Δεκεμβρίου, 2017

Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών  στην Αιτωλοακαρνανία- Ποια Σχολεία δε λειτουργούν σήμερα

Ξεκίνησαν από χθες οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών που προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας, στην Αιτωλοακαρνανία.

Ειδικότερα, ξεκίνησαν οι καταγραφές ζημιών στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, σε αρδευτικά δίκτυα, σε γέφυρες και σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Επίσης, τεχνικά κλιμάκια άρχισαν να καταγράφουν ζημιές στην πόλη του Αγρινίου και στις κοινότητες Ζευγαράκι, Κλεισορρεύματα, Παναιτώλιο, Παραβόλα, Καινούργιο, Κυρά Βγένα, Τραγάνα και Παλαιοκαρυά του δήμου Αγρινίου.

Παράλληλα, λειτουργεί στο Αγρίνιο γραφείο για την παραλαβή αιτημάτων από πολίτες που αφορούν καταγραφές ζημιών.

Ακόμη, από σήμερα Δευτέρα θα ξεκινήσει στο δημαρχείο Μεσολογγίου η παραλαβή αιτήσεων καταγραφής ζημιών πρώτης κατοικίας και επιχειρήσεων πολιτών που επλήγησαν από το κύμα κακοκαιρίας.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Μεσολογγίου για λόγους που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών, σήμερα Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν το 1ο δημοτικό σχολείο Κατοχής, το νηπιαγωγείο Κατοχής και 1ο νηπιαγωγείο Νεοχωρίου.

Επίσης, λόγω των ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκια μηχανικών,  σήμερα  δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό σχολείο Ελληνικών, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Κεφαλοβρύσου, το δημοτικό σχολείο Χαλικίου, καθώς και το δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Χρυσοβεργίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέραμα: Δήμος και κάτοικοι, αποφασισμένοι «κλείνουν την πόλη»

Γιάννης Λαγουδάκος: «Παλεύουμε για τη βελτίωση της ζωής μας, κυκλοφοριακή ασφυξία τέλος! » Σε δυναμική…