Άρθρο Localit 05 Οκτωβρίου, 2017

Συνεργασία για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης ζητά Γ. Μουζάλας, από τον δήμαρχο Σάμου

Την ανάγκη συνεργασίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης, υπογραμμίζει με επιστολή που απέστειλε στον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Την επιστολή του, ο κ. Μουζάλας απέστειλε ως απάντηση σε πρόσκληση του δημάρχου Σάμου προς τον υπουργό, να συμμετάσχει σε σύσκεψη  το μεσημέρι στο δημαρχείο της Σάμου, με θέμα την αναζωπύρωση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Στην απάντησή του, ο κ. Μουζάλας δηλώνει ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί στη σύσκεψη λόγω του φορτωμένου προγράμματός του εξαιτίας των προβλημάτων που προκαλούν οι προσφυγικές-μεταναστευτικές ροές, αλλά και εξαιτίας του σύντομου χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί από την πρόσκληση μέχρι την συνεδρίαση.

Ο υπουργός, αφού υπενθυμίζει ότι «κάθε συνάντηση που ζητήθηκε απορρίφθηκε», καθώς ο δήμαρχος δεν δέχθηκε στο γραφείο του τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον γενικό γραμματέα Υποδοχής, καταλήγει με την πεποίθηση πως, έπειτα από έγκαιρη ενημέρωση θα δρομολογηθεί νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καταργείται το Τέλος Χαρτοσήμου σε περισσότερες από 600 συναλλαγές

Την κατάργηση του Τέλους Χαρτοσήμου για πάνω από 600 συναλλαγές και την αντικατάστασή του από…

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Με 55 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα ενισχύεται η μικροκινητικότητα στον Δήμο

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών, η μελέτη εφαρμογής του έργου προμήθειας και…

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα στοιχεία στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την εγγραφή τεσσάρων νέων στοιχείων άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, στο Εθνικό Ευρετήριο…