Άρθρο Localit 02 Οκτωβρίου, 2017

«Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2017» στο Δέλτα του Έβρου

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα ‘Έβρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, διοργανώνουν  αύριο Τρίτη, στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου, την «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών» , τη μεγαλύτερη εκδήλωση παρατήρησης πουλιών στην Ευρώπη.

Φέτος η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην αξία της προστασίας των μεταναστευτικών πουλιών και των βιοτόπων τους!

Η «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών» πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Οκτωβρίου, εδώ και 23 χρόνια, σε 40 και πλέον χώρεςκαι συντονίζεται από την οργάνωση BirdlifeInternational.

Οι δραστηριότητες της γιορτής θα περιλαμβάνουν  παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, χειροτεχνίες και διαδρομή στο Δέλτα Έβρου με παρατήρηση πουλιών και θα υλοποιηθούν κατά τις ώρες 9.00 – 14.00, με αφετηρία το Κέντρο Πληροφόρησης στην Τραϊανούπολη και το Τουριστικό Κέντρο Φερών στις Φέρες.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου, στα τηλέφωνα 25510 61000 (Κέντρο Πληροφόρησης) και 25540 24310 (Τουριστικό Κέντρο Φερών).

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 10 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
78 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου – Το μήνυμα του Δημάρχου Νισύρου

Χρ. Κορωναίος: «Η ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου σύμβολο ελευθερίας και αγώνα» Μήνυμα για την 78η επέτειο…

Ενδιαφέρουν 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος υγείας για γυναίκες

«Η πρόληψη αποτελεί βασικό πυλώνα δημόσιας υγείας και επένδυση στην ποιότητα ζωής» Ο Δήμος Δράμας,…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…