Άρθρο Localit 12 Σεπτεμβρίου, 2017

Αθήνα: Στάσεις εργασίας στις αστικές συγκοινωνίες από σήμερα

Στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, με εξαίρεση το μετρό.

Βασικά αιτήματα των κινητοποιήσεων η βελτίωση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και προσλήψεις προσωπικού.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των σωματείων των εργαζομένων:

  • Σήμερα στον Ηλεκτρικό οι συρμοί θα ακινητοποιηθούν μετά τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Αύριο, Τετάρτη, τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ωστόσο είναι πιθανόν να ακυρωθούν δρομολόγια καθώς το σωματείο των τεχνικών πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Την Πέμπτη, προγραμματίζεται 24ωρη απεργία στον προαστιακό. Λόγω της απεργίας οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και δεν θα εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

  • Τα λεωφορεία θα κινηθούν αύριο μόνο από τις 9 π.μ. ώς τις 9 μ.μ. Είναι όμως πιθανόν να υπάρξουν ακυρώσεις δρομολογίων, γιατί το σωματείο τεχνικών θα κάνει στάση εργασίας από τις 11 π.μ. ώς τις 5 μ.μ.
  • Την Πέμπτη προγραμματίζεται 24ωρη απεργία στον προαστιακό. Εξαιτίας της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3 του Μετρό.
  • Την Παρασκευή έχει εξαγγελθεί στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό από τις 12 το μεσημέρι ως τις 3 το απόγευμα.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…