Άρθρο Localit 26 Ιουλίου, 2017

Με εθνικούς πόρους η αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι της Κω

Τη χρηματοδότηση των εργασιών αποκατάστασης του λιμένα της Κω μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Το υπουργείο Οικονομίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ανταποκρίθηκε άμεσα καταβάλλοντας 400.000 ευρώ από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δεσμεύτηκαν έγκαιρα οι απαραίτητοι πόροι ώστε να προχωρήσει γρήγορα η υλοποίηση του έργου.

Με την ολοκλήρωση της καταγραφής των ζημιών, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα δρομολογηθεί άμεσα η χρηματοδότηση όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων για την αποκατάσταση της κανονικότητας στο νησί.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…