Άρθρο Localit 25 Ιουλίου, 2017

Μήνυση για τις ζημιές στην Ερμού, κατέθεσαν Γ. Καμίνης και Στ. Καφούνης

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου για τις πρόσφατες καταστροφές σε περίπου 67 καταστήματα της οδού Ερμού, κατά τη διάρκεια βανδαλισμών, κατέθεσαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

«Η μήνυση για τις καταστροφές δεν αποτελεί μια απλή συμβολική κίνηση στήριξης στον εμπορικό κόσμο μιας πόλης που συνεχώς ανεβαίνει, αλλά ένα σαφές μήνυμα ότι η εξοικείωση με τη βία και η ανοχή στην ανομία συνιστούν σήμερα τα σημαντικότερα προβλήματα για τη δημοκρατία» σημείωσε σχετικά ο κ. Καμίνης.

Από την πλευρά του ο κ. Καφούνης δήλωσε ευτυχής «που ο σημαντικότερος παράγοντας  της πόλης άκουσε την φωνή αγωνίας του επιχειρηματικού κόσμου και υποσχέθηκε ότι ο αρχαιότερος σύλλογος της χώρας θα εξακολουθήσει να απαιτεί την εφαρμογή και στην Αθήνα, αυτών που σε κάθε άλλη ευρωπαϊκή πόλη θεωρούνται αυτονόητα».

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…