Άρθρο Localit 23 Μαΐου, 2017

Σκοτεινός απόψε ο Πύργος του Άιφελ

Το Παρίσι θα σβήσει από τα μεσάνυχτα απόψε τα φώτα του Πύργου του Άιφελ για να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης του Μάντσεστερ, ανακοίνωσε η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας Αν Ινταλγκό.

«Θέτοντας ως στόχο το Μάντσεστερ, οι τρομοκράτες θέλησαν επίσης να επιτεθούν κατά των δικών μας κοινών αξιών: την ακατάλυτη προσήλωσή μας στην δημοκρατία, την ελευθερία, τον ουμανισμό και την κοινή ζωή», αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημάρχου.

Οι συναυλίες και οι διαδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί στο Παρίσι τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν, δήλωσε η δήμαρχος στο μικρόφωνο του δικτύου Europe 1.

«Κάθε γεγονός, είτε πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε δημόσιο ανοικτό χώρο ή σε αίθουσα συναυλιών ή άλλο χώρο αναλύεται λεπτομερώς από τις υπηρεσίες ασφαλείας… οι οργανωτές των εκδηλώσεων αυτών συνεργάζονται με την αστυνομία για να αναλύσουν όλες τις παραμέτρους ασφαλείας…Εχουμε αναβαθμίσει, αναβαθμίζουμε κάθε φορά , αναλύουμε το επίπεδο ασφαλείας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε, είναι η καλύτερη συνταγή κατά της τρομοκρατίας», είπε η Αν Ινταλγκό.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για τις ΥΔΟΜ και ρεαλιστικές λύσεις για τον ΝΟΚ

Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που προέβλεψε τη μεταφορά των Πολεοδομιών στους δήμους ανήγγειλε ο υπουργός…

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δημάρχων της Μπολόνια και της Φλωρεντίας υπέρ μιας ενωμένης Ευρώπης

Τρεις εβδομάδες μετά τη μεγάλη διαδήλωση στην Piazza del Popolo στη Ρώμη, χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν…

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, με την ηγεσία του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ως εκπρόσωπος των Σοσιαλιστών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, επισκέφτηκε…