Άρθρο Localit 02 Μαΐου, 2017

Συνάντηση Αλ.Τσίπρα με ΕΝΠΕ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα έχει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι το ΔΣ της ΕΝΠΕ στο Μέγαρο Μαξίμου  με αντικείμενο την εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που έδωσαν  ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος την Παρασκευή επεσήμαναν ως πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας ξεκινά την συζήτηση για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με τους Περιφερειάρχες, απόρροια και αναγνώριση της μέχρι σήμερα λειτουργίας τους, με τρόπο υπεύθυνο, σοβαρό, απαλλαγμένο από ιδεοληψίες και λαϊκισμούς και με μόνο στόχο την στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας, σε επίπεδο Περιφερειών, αλλά και της χώρας συνολικά.

Όπως ανέφερε ο  πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, «σε ένα περιβάλλον ασταθές και αβέβαιο, που δημιουργεί κινδύνους και τοξικότητα, οι Περιφέρειες  παρέμειναν και παραμένουν σταθερά προσηλωμένες στο σκοπό τους, με σεβασμό και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και την κοινωνία. Και πετύχαμε πολλά. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας αναλάβαμε την προσωπική μας ευθύνη η οποία ανάγεται σε συλλογική και εθνική ευθύνη. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μακριά από τον λαϊκισμό και την μικροπολιτική. Για αυτό και είμαστε αξιόπιστοι συνομιλητές σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην Επιτροπή των Περιφερειών, αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο πρωθυπουργός, τη μεγάλη προσπάθεια παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, την ξεκινά με τους 13 Περιφερειάρχες, σε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου την προσεχή Τετάρτη. Εμείς δηλώνουμε παρόντες με προτάσεις. Αυτό που θέλουμε είναι μια παραγωγική επανάσταση, ένα μοντέλο που θα δίνει την δυνατότητα στις εξωστρεφείς, υγιείς δυνάμεις της χώρας να ανασάνουν και να παράγουν, δημιουργώντας εθνικό πλούτο και θέσεις εργασίας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλάτσι: Αγορά οικοπέδου από τον Δήμο για δημιουργία παιδικής χαράς

Αγοράστηκε από τον Δήμο Γαλατσίου, μετά από προσπάθειες πολλών ετών, το οικόπεδο στη συμβολή των…

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άρτα: Επεκτείνεται το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ Κάδων στον Δήμο

Επεκτείνεται το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ Κάδων (Βιοαποβλήτων) στον Δήμο Αρταίων. Η νέα επέκταση στις Κεραμάτες,…

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ηλεκτρικών ποδηλάτων στον Δήμο Μυτιλήνης

Στην εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, θα προχωρήσει ο Δήμος Μυτιλήνης, στο πλαίσιο ενίσχυσης…