Άρθρο Localit 27 Απριλίου, 2017

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΕΒΕΑ για την επιχειρηματικότητα

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΒΕΑ για την ανάκαμψη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της απασχόλησης υπεγράφη χθες στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας της περιφερειάρχη Ρένα Δούρου με το ΔΣ του ΕΒΕΑ, όπου παρουσιάστηκε η στρατηγική της Περιφέρειας για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας.

Κατά την παρέμβασή της η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η οποία συνοδευόταν από τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής Κοσμά Παπαχρυσοβέργη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα, η οποία έρχεται να επισφραγίσει αυτή τη μέχρι τώρα παραγωγική συνεργασία Αττικής και ΕΒΕΑ. Μια συνεργασία την οποία σήμερα αναβαθμίζουμε: τη συστηματοποιούμε, την εμβαθύνουμε και την καθιστούμε ακόμη πιο ουσιαστική μέσα από ένα μνημόνιο συνεργασίας».

Η Περιφέρεια ήδη συνεργάζεται εποικοδομητικά με το ΕΒΕΑ για την υλοποίηση σειράς δράσεων ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Αυτή η συνεργασία εντάσσεται σε σειρά συνεργειών με τους σχετικούς φορείς επιχειρηματικότητας (Επιμελητήρια, κ.α.).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλάτσι: Αγορά οικοπέδου από τον Δήμο για δημιουργία παιδικής χαράς

Αγοράστηκε από τον Δήμο Γαλατσίου, μετά από προσπάθειες πολλών ετών, το οικόπεδο στη συμβολή των…

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άρτα: Επεκτείνεται το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ Κάδων στον Δήμο

Επεκτείνεται το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ Κάδων (Βιοαποβλήτων) στον Δήμο Αρταίων. Η νέα επέκταση στις Κεραμάτες,…

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ηλεκτρικών ποδηλάτων στον Δήμο Μυτιλήνης

Στην εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, θα προχωρήσει ο Δήμος Μυτιλήνης, στο πλαίσιο ενίσχυσης…