Άρθρο Localit 22 Απριλίου, 2017

Σε δημόσιο διάλογο θέτει ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος το θέμα των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

Την Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης Ιονίων Νήσων συγκαλεί τη Δευτέρα 2017, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προκειμένου τα μέλη της να συζητήσουν το θέμα «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων υδρογονανθράκων στο Ιόνιο».
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη (στις αίθουσες διεξαγωγής των συνεδριάσεων των Περιφερειακών Συμβουλίων ανά Π.Ε.), στις 12 το μεσημέρι.
Θα προηγηθεί ημερίδα ενημέρωσης για το θέμα, που θα διεξαχθεί στη Ζάκυνθο, την Παρασκευή 21 Απριλίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ανάλογη ενημερωτική συνάντηση και στην Κεφαλονιά, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να λάβουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το θέμα.
Η διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες των νησιών γίνονται σε υλοποίηση της εισήγησης του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία υπερψηφίστηκε από το Σώμα, προκειμένου πριν ψηφιστεί ή όχι η Σ.Μ.Π.Ε. για τους υδρογονάνθρακες να έχουν επιλυθεί όλες τυχόν οι απορίες και να έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες διευκρινήσεις για το θέμα.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…