Άρθρο Localit 08 Μαρτίου, 2017

Συνεργασία ελληνικών και γερμανικών επιμελητηρίων για την ενίσχυση ελληνικών δήμων και περιφερειών

«Προτάσεις πρακτικών προσεγγίσεων για την ενίσχυση της οικονομίας των ελληνικών δήμων και περιφερειών» είναι το θέμα της συνεργασίας ελληνικών και γερμανικών επιμελητηρίων, δήμων και περιφερειών, στην Διεθνή Έκθεση Χειροτεχνίας, Λαϊκής Τέχνης και Βιοτεχνικού Εξοπλισμού, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι και 14 Μαρτίου, στο Μόναχο.

Την κοινή διοργάνωση των ελληνικών και γερμανικών επιμελητηρίων, δήμων και περιφερειών, συντονίζει το γραφείο της ελληνο-γερμανικής συνέλευσης και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η φετινή έκθεση θα χωρίζεται σε δύο ενότητες:

– Την IHM PROFI που θα είναι εστιασμένη στον εξοπλισμό για βιοτεχνίες και συνεργεία αυτοκινήτων.

– Την IHM PRIVAT, που θα επικεντρωθεί σε τομείς όπως το κόσμημα, τα είδη σύγχρονης τέχνης και χειροτεχνίες, τα έπιπλα, τα μπάνια και οι κουζίνες, τα κουφώματα και η εσωτερική διακόσμηση, ενώ θα φιλοξενήσει πολλά ειδικά events.

Ένα από τα κεντρικά θέματα της έκθεσης θα είναι η ενεργειακή αποδοτικότητα και η στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ θα υπάρξει ένας ειδικός χώρος για το σύγχρονο κόσμημα, με πάνω από 250 εκθέματα από περισσότερους από 50 χρυσοχόους και σχεδιαστές κοσμημάτων.

Σημειώνεται ότι στις επτά ημέρες της περσινής διοργάνωσης καταμετρήθηκαν 131.500 επισκέπτες και πάνω από 1.000 εκθέτες από 31 χώρες.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί και φέτος η Garten München, έκθεση με απευθείας πώληση προς ερασιτέχνες κηπουρούς και φίλους των λουλουδιών και φυτών, καθώς και για καταστήματα κηπουρικής, ανθοπωλεία, συλλόγους επαγγελματιών, βοτανολόγους, αλλά και ενδιαφερόμενους για οικολογικές καλλιέργειες και οικολογικά προϊόντα.

ΑΜΠΕ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…