Άρθρο Localit 14 Ιανουαρίου, 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν βλέπουμε ευκαιριακά τις μεταρρυθμίσεις

Γεροβασίλη

«Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μιλάμε για ένα νέο Δημόσιο», καθώς οι νομοθετικές αλλαγές που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση έχουν περάσει πλέον στο στάδιο της εφαρμογής, τονίζει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αξία».

Όπως σημειώνει, αυτό θα επιτευχθεί με τη σύνταξη των οργανογραμμάτων των υπουργείων και των εποπτευόμενων φορέων τους, την κατάρτιση των περιγραμμάτων θέσεων, την επιλογή των προϊσταμένων, το ενιαίο σύστημα κινητικότητας και τα ψηφιακά οργανογράμματα.

Εκτιμά επίσης ότι η ψηφιακή υπογραφή και η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων θα έχουν ως αποτέλεσμα την πάταξη της γραφειοκρατίας και τη διαμόρφωση ενός Δημοσίου «γρήγορου, ευέλικτου και φιλικού προς τους πολίτες».

«Εμείς θα επιμείνουμε σε αυτή την πολιτική χωρίς εκπτώσεις, ώστε η διοικητική ανασυγκρότηση να γίνει πράξη προς όφελος των εργαζομένων και των πολιτών. Δεν βλέπουμε ευκαιριακά τις μεταρρυθμίσεις, αλλά προσανατολισμένες στον τελικό στόχο», καταλήγει η αρμόδια υπουργός.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…