Άρθρο Localit 14 Δεκεμβρίου, 2016

Παρατείνεται, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη»

Για βραχυπρόθεσμη φιλοξενία άστεγων δημοτών του Δήμου Κοινωνικό Ξενώνα δημιουργεί ο Δήμος Καρδίτσας Κάλεσμα στους δημότες να προσφέρουν είδη για τον εξοπλισμό τουΠαρατείνεται, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» με τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης, των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, Ρυθμίσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Εφαρμοστικές Διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α΄ 85)».

Όπως επισημαίνεται στην αιτιολογική έκθεση, το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη», που στοχεύει στην ανάπτυξη σχεδίων, τα οποία λαμβάνουν υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες των αστέγων, όπως κάλυψη ενοικίου και δαπανών οικοσκευής, επιχορηγούμενη απασχόληση και κτήση εργασιακής εμπειρίας, ολοκληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου 2016 και, συνεπώς, κρίνεται σκόπιμη η παράτασή του έως και την 31η Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου οι άστεγοι να επωφεληθούν αποτελεσματικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και επανένταξης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 31 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ενισχύονται τα Δημοτικά Ιατρεία με 15 ιατρούς και νοσηλευτές

Με την πρόσληψη 15 γιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι θα καλύψουν κομβικές θέσεις, ενισχύει τις…

Ρεπορτάζ 30 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ο πρώτος στην Ελλάδα που  γίνεται μέλος στο Δίκτυο Πόλεων Φιλικών προς την τρίτη ηλικία του Π.Ο.Υ.

Την ένταξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο δίκτυο «WHO Global Network for Age-friendly Cities and Communities»…

Ρεπορτάζ 30 Αυγούστου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτιστικές Διαδρομές στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε το έργο «Πολιτιστικές Διαδρομές στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης», το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο…