Άρθρο Localit 24 Οκτωβρίου, 2016

Οι «Καλές Πρακτικές» στους Δήμους της Ελλάδας” παρουσιάζονται αύριο στην ΕΕΤΑΑ

καλές πρακτικέςΟι «Καλές Πρακτικές» στους Δήμους της Ελλάδας (Best Practice Programme)», παρουσιάζονται αύριο, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (Μυλλέρου 73-77, Κεντρική Αίθουσα), σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιείται  από το ΥΠΕΣΔΑ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Συμβούλιο της Ευρώπης και την ΕΕΤΑΑ.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος το οποίο αποτελεί μέρος του κοινού έργου «Τεχνική βοήθεια για την θεσμική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα» πραγματοποιείται αντίστοιχη εκδήλωση  στη Θεσσαλονίκη.

Κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η βράβευση των υφιστάμενων καλών πρακτικών Ελληνικών Δήμων στο τομέα της Τοπικής Ανάπτυξης.

Στις εκδηλώσεις θα δοθεί η ευκαιρία εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ευρώπης και Έλληνες εμπειρογνώμονες να παρουσιάσουν πτυχές του προγράμματος.

Η πρόσκληση για υποβολή Αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ξεκινά τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως και τη Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα εργασιών .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ,www.eetaa.gr και να ενημερωθείτε για τις «Καλές Πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης

Το συμφωνητικό για το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης υπέγραψε ο δήμαρχος…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED στον Δήμο

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου το έργο εγκατάστασης 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED (διαφόρων…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Εργασίες επισκευής και συντήρησης 40 σχολικών συγκροτημάτων

Σε πλήρη  εξέλιξη βρίσκονται  εργασίες συντήρησης σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών,…