Άρθρο Localit 21 Οκτωβρίου, 2016

Με τροπολογία παραμένουν στους δήμους οι “προσωρινοί” του ΑΣΕΠ

δημόσιοΣτην  άμεση κατάθεση τροπολογίας με την οποία θα εξασφαλίζεται η παραμονή στην εργασία όλων όσων εργάζονται στους δήμους εδώ και πολλά χρόνια βάσει προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ προχωρά  ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης, ικανοποιώντας έτσι το σχετικό αίτημα της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα κατά τη χθεσινή συνάντηση μελών της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ., μελών των Συλλόγων Εργαζομένων στους δήμους Αγίας Παρασκευής Πετρούπολης, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χρ. Βερναρδάκη, διευκρινίστηκε πως αυτή η κατηγορία των εργαζομένων υπηρετούν στους δήμους περίπου επτά χρόνια, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και σήμερα απολύονται.

Ο αναπληρωτής υπουργός δεσμεύτηκε άμεσα για κατάθεση τροπολογίας με την οποία θα εξασφαλίζεται η παραμονή στην εργασία των εργαζομένων αυτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Ο υπουργός παρουσίασε σχέδιο τροπολογίας,  η οποία, σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, χρήζει νομοτεχνικών βελτιώσεων προκειμένου να διασφαλιστεί πως θα καλύψει όλες τις περιπτώσεις εργαζομένων απολυμένων ή μη.

Οι εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τόνισαν πως μόνη επιλογή για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων προσωπικού είναι η διεκδίκηση και ο αγώνας για άνοιγμα των προσλήψεων και κάλυψη των αναγκών με μόνιμο προσωπικό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελευσίνα: Επανεκκίνηση προγράμματος καφέ κάδου στον Δήμο

Το πρόγραμμα του καφέ κάδου αναμένεται να επανεκκινήσει το επόμενο διάστημα στον Δήμο Ελευσίνας. Μάλιστα,…

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Δήμου στόλισαν πλατείες της πόλης για την Πρωτομαγιά

Νέα ανανεωμένη όψη απέκτησε η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού…

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μυλοπόταμος: Λήψη μέτρων από τη ΔΕΥΑΜ για να αποφευχθούν φαινόμενα λειψυδρίας

Η συνεχιζόμενη ξηρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν φέρει το νερό της περιοχής του Δήμου…