Άρθρο Localit 07 Οκτωβρίου, 2016

Κλοπή πλαστικών δεξαμενών νερού από δύο ορεινές περιοχές της Π.Ε. Χανίων

περιπολικόΔύο μεγάλες πλαστικές δεξαμενές συγκέντρωσης νερού, που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της πυρασφάλειας, έκλεψαν άγνωστοι δράστες από ορεινές περιοχές των Χανίων.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί. Αμέσως ενημερώθηκε ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Τάσος Κουρουπάκης, ότι από την περιοχή Καράνου «εξαφανίστηκε» η πλαστική δεξαμενή, χωρητικότητας 5.000 λίτρων νερού, που βρισκόταν σε υψόμετρο 700 μέτρων, ενώ λίγο μετά υπήρξε αναφορά δεύτερης κλοπής πλαστικής δεξαμενής, 10.000 λίτρων, από την περιοχή Κουφός.

Οι δράστες, σε άγνωστο χρόνο, αφαίρεσαν τις δεξαμενές αφού πρώτα άδειασαν τις ποσότητες νερού που υπήρχαν σε αυτές.

«Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ προβληματισμένος για τα δύο συμβάντα. Οι δεξαμενές ήταν πολύ χρήσιμες, καθώς βρίσκονταν σε σημεία που βοηθούσαν για άντληση νερού σε περίπτωση πυρκαγιάς», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουρουπάκης. Επίσης, ανέφερε ότι η χρηματική αξία των δεξαμενών δεν είναι πολύ μεγάλη.

Για τις κλοπές έχει κατατεθεί αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Βουκολιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αλμυρού: Όλα τα δικαιολογητικά με ένα “κλικ”

Σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση του ψηφιακού εκσυγχρονισμού έκανε ο δήμος Αλμυρού, διευκολύνοντας πλέον σημαντικά…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ενδιαφέρουν 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε δημόσια διαβούλευση νσχ του ΥΠΕΘΟ για τη μεταρρύθμιση του πλασίου δημοσιονομικής διαχείρισης

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε χθες το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για τη…