Άρθρο Localit 24 Ιουλίου, 2016

Επεκτείνεται το πρόγραμμα ανακύκλωσης στην Π.Ε. Χανίων

ανακύκλωσηΜε την προμήθεια 2.500 ειδικών καφέ κάδων και 2 απορριμματοφόρων οχημάτων, η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ενισχύει την προσπάθεια της ανακύκλωσης απορριμμάτων και άλλων ειδών στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Όπως έκανε γνωστό, στο πλαίσιο ημερίδας για το πέμπτο θερινό σχολείο περιβαλλοντικής δημοσιογραφίας, που πραγματοποιείται στο Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου στα Χανιά, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ Γιάννης Κουτράκης, «η ανάπτυξη των καφέ κάδων αφορά αποκλειστικά τα υπολείμματα τροφών».

Όπως ο ίδιος εξήγησε σε πρώτη φάση το πρόγραμμα εφαρμόζεται πιλοτικά σε στρατιωτικές μονάδες των Χανίων και σταδιακά θα επεκταθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Παράλληλα ο κ Κουτράκης έκανε γνωστό ότι η ΔΕΔΙΣΑ από το φθινόπωρο θα εφαρμόσει και πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει προμήθεια ειδικών κόκκινων κάδων που σχεδιάζεται να τοποθετηθούν σε χώρους σούπερ- μάρκετ της πόλης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…