Άρθρο Localit 10 Μαΐου, 2016

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συμμετοχή των παιδιών στις κατασκηνώσεις του πρώην ΤΥΔΚΥ

παιδικές κατασκηνώσειςΜε απόφαση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εγκρίθηκε η συμμετοχή των παιδιών των ασφαλισμένων του Τομέα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (πρώην ΤΥΔΚΥ) σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις θερινής περιόδου έτους 2016, καθώς και η αντίστοιχη δαπάνη.

Κατά τον μήνα Μάιο διεξάγεται ο σχετικός διαγωνισμός από τη Διεύθυνση Ασφάλισης Παροχών του ΟΠΑΔ και  άλλες υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ενώ οι ασφαλισμένοι θα κληθούν να καταθέσουν στις υπηρεσίες τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με εγκύκλιο που θα εκδοθεί στις αρχές Ιουνίου.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοίνωσή της καλεί τους εργαζόμενους στους δήμους που είναι ασφαλισμένοι στον Τομέα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (πρώην ΤΥΔΚΥ) να δηλώσουν άμεσα στις κατασκηνώσεις προτίμησής τους τη συμμετοχή των παιδιών τους προκειμένου να κατοχυρώσουν τις θέσεις.

Επισημαίνει ακόμη ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά ηλικιών από 6 έως 14 ετών, δηλαδή όσα έχουν γεννηθεί από 1-1-2002 έως 31-12-2010. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά της κατηγορίας ΑΜΕΑ ηλικιών από 6 έως 16 ετών για την Δ΄ κατασκηνωτική περίοδο και για όσες κατασκηνώσεις προσφέρουν ανάλογο πρόγραμμα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μόνιμη λύση στο πρόβλημα υδροδότησης της Κινέτας- Δημοσιεύθηκε η δημοπράτηση του έργου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του αγωγού υδροδότησης του οικισμού της Κινέτας, καθώς δημοσιεύθηκε…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: 7.000 κατοικίες συνδέονται στο δίκτυο αποχέτευσης

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας του Δήμου Αθηναίων

Εγκαινιάστηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στο Σεράφειο Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Γραφείο Αντιμετώπισης…