Άρθρο Localit 26 Απριλίου, 2016

Διανομή τροφίμων σε αστέγους από την Περιφέρεια Αττικής

τρόφιμαΤην «προμήθεια τροφίμων για παροχή σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής», εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της  μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων των δήμων, θα παραδοθούν συνολικά 11.970 πακέτα τροφίμων για τους δικαιούχους.

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένων παρεμβάσεων.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκά 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη: Η οικονομικά προσιτή ενέργεια προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής και ρόλου της Αυτοδιοίκησης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους.

Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή,  όλου του αιρετού αυτοδιοικητικού προσωπικού.  …