Άρθρο Localit 24 Μαρτίου, 2016

Ανανεώνονται οι συμβάσεις προσωπικού σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα

ΔημόσιοΑνανεώνονται οι συμβάσεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, Χρ. Βερναρδάκης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 72 του Ν. 4342/2015 οι ανανεώσεις ή παρατάσεις συμβάσεων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απασχολείται κατά τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ. 3 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων ή έργων που χρηματοδοτούνται ή επιδοτούνται από διεθνείς οργανισμούς ή ερευνητικών προγραμμάτων ή προγραμμάτων τεχνικής βοήθειας ή για την εκπλήρωση υποχρεώσεων από συμβάσεις με διεθνείς οργανισμούς εξαιρούνται από την έγκριση της Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει.
Mε τη θέσπιση των εν λόγω διατάξεων επιτυγχάνεται η άμεση ανανέωση /παράταση των συμβάσεων προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη υλοποίηση των προγραμμάτων και η απορρόφηση των κοινοτικών πόρων.
Επισημαίνεται ότι οι φορείς υποχρεούνται σε κάθε περίπτωση να ενημερώνουν για κάθε πραγματοποιούμενη ανανέωση/παράταση τη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου μας (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ. 2 της ΠΥΣ 33/2006), ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθηση του ακριβούς αριθμού των απασχολούμενων».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…