Άρθρο Localit 14 Νοεμβρίου, 2015

Ντοκιμαντέρ για τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης  με τη συμβολή της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας 

kmakΜετά από ενάμιση χρόνο προετοιμασίας και «γυρισμάτων» σε αρχαιολογικούς χώρους της Κεντρικής Μακεδονίας, παραδόθηκε στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας το ντοκιμαντέρ «ΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ – οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης της Κεντρικής Μακεδονίας», που αποτελεί συμπαραγωγή  της ΠΕΔΚΜ και του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Η επίσημη πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της Έκθεσης “Polis 2015”, στις εγκαταστάσεις της HELLEXPO, αύριο Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 (αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός», ώρα 11:00 π.μ.) και καλούνται να την παρακολουθήσουν οι Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Κοινωνικών Φορέων, των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Μετά την επίσημη αυτή παρουσίασή του, το ντοκιμαντέρ (σε μορφή οπτικού ψηφιακού δίσκου) θα σταλεί (δωρεάν) από την ΠΕΔΚΜ στην ΚΕΔΕ και στις ΠΕΔ της Χώρας, σε όλους τους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας, κ.λπ.

Η δοκιμαστική προβολή, που συγκέντρωσε τα εύσημα όσων την παρακολούθησαν, έλαβε χώρα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, ενώπιον του Προέδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, του Αντιπροέδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Σίμου Δανιηλίδη, Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, του Προέδρου του «Διαζώματος» κ. Σταύρου Μπένου, του Σκηνοθέτη κ. Γιώργου Μπότσου, και Μελών της «Διαζώματος»

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…