Άρθρο Localit 25 Αυγούστου, 2015

Μουσείο Ακρόπολης: Πανσέληνος με ρυθμούς τάνγκο

ÌÏÕÓÅÉÏ ÁÊÑÏÐÏËÇÓ«Tango Acropolis» είναι ο τίτλος της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, που προγραμματίζει το Μουσείο Ακρόπολης προκειμένου να υποδεχθεί τη φετινή αυγουστιάτικη πανσέληνο, το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από τις 8:30 μ.μ. ως τις 11:30 μ.μ., ο προαύλιος χώρος του Μουσείου θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα, που θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μουσικής και του χορού.

Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν χορογραφίες τάνγκο και στη συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού και αγαπημένου συνθέτη Μάριου Στρόφαλη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με σεβασμό και συγκίνηση τιμήθηκαν τα 82 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη

Με επίκεντρο τη μνήμη των 149 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου…

Ενδιαφέρουν 02 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2026 στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων που απευθύνονται σε…

Ενδιαφέρουν 01 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσκληση του Δήμου Σκύδρας σε συγγραφείς και δημιουργούς

Ο Δήμος Σκύδρας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την καταγραφή των τοπικών συγγραφέων και των βιβλίων…