Άρθρο Localit 16 Μαΐου, 2015

Ν. Βούτσης: Η ΚΕΔΕ επέλεξε τον δρόμο της πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση

Νίκος ΒούτσηςΑπάντηση αναφορικά με την απόφαση της ΚΕΔΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων, έδωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης.

«Η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ έχει διαλέξει έναν άλλο δρόμο, αυτόν της πολιτικής αντιπαράθεσης με τη σημερινή κυβέρνηση» αναφέρει, υποστηρίζοντας πως «έτσι χάνει ακόμα και το δίκιο της που της είχαμε αναγνωρίσει και γι αυτό άλλωστε φέραμε την υπόθεση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στη Βουλή και μετά από εξαντλητική συζήτηση προχωρήσαμε και σε νομοθέτηση επιπλέον τροπολογιών» ανέφερε.

«Καθένας κρίνεται και η ιστορία θα δώσει τα δικά της εύσημα σε όσους συμμετέχουν ή σε όσους απέχουν από αυτήν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται στο όνομα και με τη στήριξη του λαού» κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…