Άρθρο Localit 28 Απριλίου, 2015

Πρόσκληση συμμετοχής σε έκθεση Χειροτεχνίας στα Ιεροσόλυμα

telavivΈκθεση Τέχνης και Χειροτεχνίας διοργανώνει όπως κάθε χρόνο και φέτος από τις 3 έως τις 15 Αυγούστου, ο Δήμος Ιεροσολύμων, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Τουρισμού και Εξωτερικών.

Πρόκειται για έκθεση που συγκεντρώνει πάνω από 10.000 επισκέπτες ημερησίως, σε κεντρικό σημείο της δυτικής Ιερουσαλήμ, όπου και λαμβάνει χώρα. Σημειώνεται δε ότι προσελκύει καλλιτέχνες και χειροτέχνες από περίπου 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, η οποία έχει συμμετάσχει στο παρελθόν.

Οι διοργανωτές, καλύπτουν το κόστος διαμονής, καθώς και τις μετακινήσεις από και προς το ξενοδοχείο και τους εκθεσιακούς χώρους. Παράλληλα διατίθεται άνευ επιβάρυνσης, χώρος έκθεσης.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναλάβουν, τα κόστη για το αεροπορικό εισιτήριο, την ασφάλεια υγείας κατά την παραμονή τους, τη μεταφορά εμπορευμάτων προς και από το Ισραήλ, και τους δασμούς επί των εμπορευμάτων, που θα πουληθούν τελικά εντός Ισραήλ.  Επίσης κάθε συμμετέχων οφείλει να καταβάλλει κόστος εκτελωνισμού εμπορευμάτων κατά την είσοδο στη χώρα (270 δολάρια και 18% ΦΠΑ), και φυσικά, προσωπικά του έξοδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ  «τυχόν ελληνική συμμετοχή στην έκθεση αποτελεί ευκαιρία προβολής, τόσο των προϊόντων των συμμετεχόντων, όσο και του τουρισμού της χώρας και ειδικότερα συγκεκριμένων περιοχών, δεδομένης της τοπικής προέλευσης των εκθεμάτων.

Για το λόγο αυτό, καλεί  σε ενημέρωση τυχόν ενδιαφερόμενων σε συνεννόηση και με την ΕΝ.Π.Ε., τα γραφεία περιφερειαρχών, την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σημειώνεται ότι, ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, έχει οριστεί η 15η Μαΐου, ωστόσο υπάρχει δυνατότητα παράτασης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλάζιες σημαίες σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων – Και επίσημα Γαλάζια Σημαία στην παραλία του Βλητέ

Γαλάζιες Σημαίες κυματίζουν σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων για το 2024, οι οποίες αποτελούν…

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τα μονοπάτια του Λυκαίου Όρους και του ποταμού Αλφειού στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης

Ευρεία Σύσκεψη συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεγαλόπολης και ο Σύλλογος Φίλων Παρράσιου Πάρκου για τα Μονοπάτια…

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λυκόβρυση-Πεύκη: Με 8 νέα ηλεκτρικά οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης εισέρχεται ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Σύντομα, θα ενισχύσει τον στόλο…