Άρθρο Localit 17 Απριλίου, 2015

Ίλιον: Συγκέντρωση βιβλίων για το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου

παζάρι βιβλίουΚάλεσμα σε ιδιώτες, σχολεία, φορείς, συλλόγους και επιχειρήσεις του Δήμου Ιλίου, για συγκέντρωση βιβλίων κάθε είδους, απευθύνει η Τράπεζα Χρόνου  των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου.

Στόχος είναι να ενισχυθεί το  2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Κοινωνικών Δομών στις 8, 9 και 10 Μαΐου.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να συνεισφέρει σε αυτή τη δράση συγκεντρώνοντας  βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ποίησης, εφηβικής λογοτεχνίας, παραμύθια, καθώς και επιστημονικά συγγράμματα. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα βιβλία πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Τα βιβλία θα αξιοποιηθούν για το ανταλλακτικό παζάρι, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν τα βιβλία της επιλογής τους, με αντίτιμο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο των Δομών.

Η δράση θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις αρχές Μαΐου. Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά 09:00-17:00 στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τράπεζα Χρόνου Κάλχου 64 & Ικάρου 28, 13122 Ίλιον Τηλ.: 210 2612673

E-mail: trapezaxronou.ilion@gmail.com.

Url: www.domesilion.gr.  Url 2: www.txilion.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Καθαρισμός και αποχλόαση του συνόλου των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου

Ολοκληρώθηκαν από τον Δήμο Βριλησσίων οι καθαρισμοί και η αποχλόαση του συνόλου των κοινόχρηστων χώρων…

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βύρωνας: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες των νηπιαγωγείων του Δήμου

Κλιματιστικές μονάδες-ιονιστές, προμηθεύτηκε και θα εγκαταστήσει το αμέσως προσεχές διάστημα, σε όλες τις σχολικές αίθουσες…

Ρεπορτάζ 03 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Στην αναβάθμιση της Πλατείας «Ελευθερίας» προχωρά ο Δήμος

Τη διεξαγωγή ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας για την αναβάθμιση της Πλατείας «Ελευθερίας» (Μικράς Ασίας) στα Προσφυγικά…