Άρθρο Localit 13 Απριλίου, 2015

Πανευρωπαϊκό συνέδριο στη Κρήτη για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

tech3Το πρώτο πανευρωπαϊκό διήμερο συνέδριο με θέμα την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο οργανώνεται στην Κρήτη στις 18 και 19 Μαΐου 2015. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τον  Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφοριών ENISA και θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στο συνέδριο θα αναλυθούν θέματα όπως η διασυνοριακή συνεργασία, η άσκηση των δικαιωμάτων και η διακίνηση πληροφοριών εντός ΕΕ.

Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή εμπειρογνώμονες από την πολιτική, τον επιχειρηματικό χώρο, τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό κόσμο σε μια μοναδική ευκαιρία ν’ ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα θέματα των αναγκών, της πολιτικής και των πρωτοβουλιών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την ιδιωτικότητα και την επιβολή του νόμου. Στο συνέδριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επιχειρήσεις και να ζητήσουν συμβουλές και υποστήριξη σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και προστασίας δεδομένων. Πληροφορίες και εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα: http://cysple15.katartisi.gr.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι από τις εθνικές ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες ασφάλειας δικτύων και πληροφοριών, εκπρόσωποι ευρωπαϊκών κεντρικών οργάνων χάραξης πολιτικής, αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων του χώρου.

Στο συνέδριο θα αναλυθούν οι τρέχουσες και αναδυόμενες τεχνολογίες ασφάλειας σε επίπεδο εφαρμογής και οργάνωσης, με βάση τις νέες απαιτήσεις συμμόρφωσης που προβλέπονται από τη νομοθεσία και ψηφίστηκαν πρόσφατα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης

Το συμφωνητικό για το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης υπέγραψε ο δήμαρχος…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED στον Δήμο

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου το έργο εγκατάστασης 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED (διαφόρων…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Εργασίες επισκευής και συντήρησης 40 σχολικών συγκροτημάτων

Σε πλήρη  εξέλιξη βρίσκονται  εργασίες συντήρησης σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών,…