Άρθρο Localit 07 Απριλίου, 2015

Οδοντιατρικός έλεγχος στους Παιδικούς Σταθμούς & Νηπιαγωγεία σε Ελληνικό-Αργυρούπολη

indexΠρόγραμμα προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου, θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στους Παιδικούς Σταθμούς, και αφορά σε παιδιά τριών ετών και άνω, καθώς  και στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής & Πειραιά και με εθελοντές οδοντιάτρους του Δήμου.

Το εν λόγω πρόγραμμα, θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου και η συμμετοχή σε αυτό είναι προαιρετική ενώ απαιτείται η σύμφωνη γνώμη γονέων και κηδεμόνων των εξεταζόμενων παιδιών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η οργάνωση προληπτικών προγραμμάτων από τον Δήμο αποτελεί τη συνέχεια εφαρμογής μέρους του νέου αναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου που στοχεύει  στην στήριξη του πολίτη όλων των ηλικιακών βαθμίδων και ανεξάρτητα της οικονομικής του κατάστασης.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγκροτείται Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα στην Ήπειρο

Τη συγκρότηση Περιφερειακής Ενεργειακής Κοινότητας δρομολογεί η περιφέρεια Ηπείρου. Στην κοινότητα μπορούν να ενταχθούν η…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Εργασίες επισκευής και συντήρησης 40 σχολικών συγκροτημάτων

Σε πλήρη  εξέλιξη βρίσκονται  εργασίες συντήρησης σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών,…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ανάπλαση του πάρκου «Ειρήνης» στο Ρέντη, στο επίκεντρο μελέτης μεταπτυχιακών φοιτητών Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η ανάπλαση του πάρκου «Ειρήνης» και ο στρατηγικός σχεδιασμός των χώρων πρασίνου που βρίσκονται στο…