Άρθρο Localit 12 Μαρτίου, 2015

ΚΕΔΕ: Να υπαχθούν και οι εισφορές σε χρήμα στη ρύθμιση χρεών

εισφορά σε γη και χρήμαΤην υπαγωγή  στη ρύθμιση χρεών που  προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και των οφειλών προς τους δήμους από βεβαιωμένες εισφορές σε χρήμα ή/και από μετατροπές εισφορών γης σε χρήμα από τις κυρωμένες Πράξεις Εφαρμογής, ζητά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης με επιστολή του  προς την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση.

Το αίτημα διατυπώνεται, προκειμένου, όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, να δοθεί διέξοδος στις πολεοδομικές ανάγκες των δήμων και να διευκολυνθούν οι πολίτες.

Να σημειωθεί ότι η ΚΕΔΕ έχει ήδη ζητήσει να υπαχθούν στην ίδια  ρύθμιση όλες οι βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους δήμους, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014 και να δύνανται να εξοφληθούν μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση 20 €.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…