Άρθρο Localit 23 Δεκεμβρίου, 2014

Γιάννενα: Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων και αγροτών μέσω του ΤΟΠΣΑ

σεμινάριο ανέργωνΣτα προγράμματα κατάρτισης για την Οργάνωση-Λειτουργία Μικρών Ξενοδοχειακών Μονάδων και Καταλυμάτων και Επιχειρήσεων Εναλλακτικού Τουρισμού,την ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας στον Πρωτογενή Τομέα  και την Ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας και αυτοαπασχόλησης, συμμετάσχουν 100 άτομα από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Τα προγράμματα έχουν ξεκινήσει από τις 8 Δεκεμβρίου και θα είναι διάρκειας 100 ωρών.  Η υλοποίηση τους γίνεται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» με συντονιστή εταίρο την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» .

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα κατάρτισης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματικές ενότητες που άπτονται του κάθε αντικειμένου κατάρτισης και θα έρθουν σε επαφή με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, λαμβάνοντας πληροφορίες εκτός των άλλων και σε τομείς που αφορούν στην προετοιμασία τους για την αγορά εργασίας, στην υγεία και στην ασφάλεια στο χώρο εργασίας και στις βασικές αρχές Εργατικού Δικαίου.

Η μεθοδολογία υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης ακολουθεί και τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο «Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης, Αξιολόγησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου των Ενεργειών Επαγγελματικής Κατάρτισης συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (2007-2013) για όλα τα Επιχειρησιακά Προγράμματα που εμπεριέχουν δράσεις κατάρτισης» (Κ.Υ.Α.: 55582/1933/Β/ΦΕΚ 1491/29.07.2008)».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…