Άρθρο Localit 09 Νοεμβρίου, 2014

Οδηγός Πόλης Δήμου Σουλίου

ΣούλιΈναν ψηφιακό  «Οδηγό Πόλης» προετοιμάζει ο Δήμος Σουλίου, με στόχο την προβολή των δυνατοτήτων του, ως βασικού παράγοντα για την προσέλκυση επισκεπτών και τουριστών. Ήδη οργανώνει και κωδικοποιεί το προφίλ της περιοχής, ώστε οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ελκυστικής και φιλικής στους χρήστες εφαρμογής να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητούν. Το έργο προϋπολογισμού 61.500 ευρώ, εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Ο Οδηγός Πόλης θα δίνει τη  δυνατότητα σε πολίτες – χρήστες του προηγμένου αυτού εργαλείου τεχνολογίας πληροφόρησης, να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών. Ταυτόχρονα, θα συμβάλλει στην προβολή και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Στον Οδηγό θα περιλαμβάνονται πληροφορίες για τομείς όπως: πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές υποδομές και χώροι αναψυχής, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης, δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς και εύρεση λύσεων μετακίνησης, υποδομές υγείας και κοινωνικής περίθαλψης, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Η πληροφόρηση για τους επισκέπτες του Δήμου θα είναι ακόμα πληρέστερη και πιο εύληπτη, καθώς τα παραπάνω θα συνοδεύονται από αναλυτικούς χάρτες με τα χωρικά και περιγραφικά δεδομένα του Δήμου.

Επίσης θα προτείνονται θεματικές διαδρομές, ενώ θα υπάρχει απεικόνιση σημείων ενδιαφέροντος, φωτογραφίες και περιγραφές από επισκέπτες του site, ώστε η πρόσβαση στην πληροφορία να είναι άμεση και διαδραστική.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Με μια ματιά 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία του δήμου Αμαρουσίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναπτύξει ο δήμος Αμαρουσίου, με στόχο…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…