Άρθρο Localit 20 Ιουλίου, 2014

Μουσική Σύναξη 2014 στην Αλαγονία Ταϋγέτου

sinaxi-leftΗ Μουσική Σύναξη θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, από σήμερα Κυριακή  20 έως την άλλη Κυριακή  27 Ιουλίου, στην Αλαγονία Ταϋγέτου και την ευρύτερη περιοχή. Διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλαγονίας.

Τον πυρήνα της Μουσικής Σύναξης αποτελούν σεμινάρια μουσικών οργάνων, τραγουδιού, θεατρικά και τεχνικά εργαστήρια, που απευθύνονται σε μουσικούς, παιδαγωγούς, τεχνικούς και γενικώς σε άτομα που εμπλέκονται ενεργά με την τέχνη της μουσικής και του θεάματος.

Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται συναυλίες, παραστάσεις, και παράλληλες δράσεις που απευθύνονται σε φίλους της μουσικής, του εναλλακτικού – θεματικού τουρισμού, της ορεινής θερινής διαβίωσης καθώς και στους κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Η διοργάνωση στοχεύει:

  • Στην διεύρυνση της μουσικής γνώσης – μέσα από ατομικά και ομαδικά βιωματικά εργαστήρια με συντονιστές καταξιωμένους καλλιτέχνες – στη σύμπραξη, στην διάδραση, στον πειραματισμό και στην δημιουργία νέων καλλιτεχνικών σχέσεων.
  • Στην δημιουργία – θεσμοθέτηση μιας ατμόσφαιρας μέσα από συναυλίες και παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου που μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για τους ανθρώπους των τεχνών και του πολιτισμού.
  • Στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της φιλοξενίας των κατοίκων του Ταϋγέτου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αγ. Δημητρίου: “Παναγούλεια 2024”-Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη μνήμη του Αλέξανδρου Παναγούλη

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου διοργανώνοντας  για  άλλη μια  χρονιά  τα Παναγούλεια και την Ειρηνοδρομία 2024,τιμά…

Ρεπορτάζ 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαμία: Στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων μετά από τροφική δηλητηρίαση

Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν δεκάδες μαθητές στη Λαμία, οι οποίοι χθες το βράδυ αλλά και σήμερα…

Ρεπορτάζ 17 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο ΕΣΠΑ το πρώτο μεγάλο έργο του ΣΒΑΑ του Δήμου Ηγουμενίτσας

Στον Δήμο Ηγουμενίτσας, ξεκινά η εκτέλεση του προγράμματος ανάπλασης επιλεγμένων περιοχών. Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε από…