Άρθρο Localit 11 Ιουλίου, 2014

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι φορείς που διαμαρτύρονται για την καταστροφή των χημικών

cimikaΜε την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου –συναυλίας στο Σύνταγμα απόψε στις 8 το βράδυ ξεκινάει νέος γύρος δυναμικών κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για την καταστροφή των χημικών  της Συρίας στη Μεσόγειο. Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για δεκαήμερο κινητοποιήσεων στο πλαίσιο των οποίων προβλέπεται και ο αποκλεισμός της νατοϊκής βάσης στη Σούδα, το τριήμερο 19 έως 21 Ιουλίου.

Στη σημερινή εκδήλωση στο Σύνταγμα διατυπώνεται η αντίθεση στην καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο, στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής και στο νομοσχέδιο για τον Αιγιαλό. Στη συναυλία που θα ακολουθήσει θα συμμετέχουν η Μελίνα Κανά, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Παντελή Θαλασσινό, Νένα Βενετσάνου, Κώστα Λειβαδά κ.α. Με ανακοίνωσή της η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετέχουν  στο συλλαλητήριο – συναυλία που διοργανώνεται από το Συντονιστικό Επιτροπών Πρωτοβουλίας κατά της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο, τις Επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής – Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και το Πανελλήνιο Δίκτυο Ακτές « Ώρα Μηδέν».

Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε το συντονιστικό των φορέων στη Κρήτη αποφασίστηκε να επιδιωχθεί συνάντηση φορέων και δημάρχων της Κρήτης με τους πρέσβεις Ρωσίας και ΗΠΑ καθώς και με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…