Άρθρο Localit 02 Ιουλίου, 2014

Ανάπτυξη δικτύου Wi-fi σε αρχαιολογικούς χώρους της Ηπείρου

Νικόπολη ΠρέβεζαΣτο πρόγραμμα που αφορά στην εγκατάσταση Wi-fi, για δωρεάν internet εντάσσονται από την Περιφέρεια Ηπείρου οι αρχαιολογικοί χώροι της περιοχής και συγκεκριμένα εκείνοι της Δωδώνης,  του Νεκρομαντείου και της  Νικόπολης καθώς και τα Μουσεία Νικόπολης και Ιωαννίνων.

Η συγκεκριμένη  απόφαση  θα  συμβάλλει στην  εξυπηρέτηση των επισκεπτών οι οποίοι το καλοκαίρι αυξάνονται κατακόρυφα  και  θα αναβαθμίσει τους  αρχαιολογικούς χώρους  διευρύνοντας  παράλληλα τις δυνατότητες των  Μουσείων.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε  η δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας, και οι τρεις δήμοι της εν λόγω Περιφερειακής Ενότητας, έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής για την ανάπτυξη δωρεάν δικτύου wi-fi στους ίδιους τους δήμους αλλά και σε σημεία αυξημένης προσέλευσης.

Όπως σημειώνεται οι κάτοικοι του Δήμου της Πρέβεζας θα έχουν  τη δυνατότητα πρόσβασης σε δωρεάν Wi-fi  σε 12 σημεία, από τα οποία τα  6 σημεία  είναι στην πόλη της Πρέβεζας, 2  στη Δημοτική Ενότητα Λούρου, και από 1 σημείο στις τοπικές κοινότητες Ωρωπού, Μύτικα και Καναλίου.

Η επιλογή των σημείων έγινε βάσει των υποδομών που υπάρχουν και των προϋποθέσεων που θέτει η εγκύκλιος ενώ στόχος είναι να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία του Δήμου και κυρίως εκείνα στα οποία συχνάζουν οι νέοι.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μη κατηγοριοποιημένο 15 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τέλος Ταφής: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής ΚΕΔΕ και 164 δήμων στο ΣτΕ για τις 8 Οκτωβρίου 2024

ΥΠΕΝ και ΕΟΑΝ δεν είχαν καταθέσει τις απόψεις τους Αναβλήθηκε  για τις 8 Οκτωβρίου 2024…

Newsletter (top) ... 15 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής ΚΕΔΕ και 165 δήμων στο ΣτΕ για τις 8 Οκτωβρίου 2024 για το τέλος ταφής – ΥΠΕΝ και ΕΟΑΝ δεν είχαν καταθέσει τις απόψεις τους

Αναβλήθηκε για τις 8 Οκτωβρίου 2024 η εκδίκαση της προσφυγής της ΚΕΔΕ και 164 δήμων…

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με σειρά εκδηλώσεων γιορτάζει ο Δήμος Αθηναίων τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Τα μουσεία, οι βιβλιοθήκες και οι χώροι πολιτισμού της Αθήνας, το Σάββατο 18 Μαΐου, υποδέχονται…