Άρθρο Localit 07 Απριλίου, 2014

Παρουσιάζεται στην ΕΕΤΑΑ τo Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

erasmus+Το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό για την περίοδο 2014-2020 παρουσιάζει την ερχόμενη Πέμπτη η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).

Πρόκειται για το Προγράμματος Erasmus+, το οποίο δίνει έμφαση σε τοπικές πρωτοβουλίες. Κεντρική Ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Ειρήνη Ντρούτσα, Συντονίστρια Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Erasmus+, Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Συντονιστής στη συζήτηση θα είναι ο  Γκέκας Ράλλης, Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Ε.Τ.Α.Α. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014  και ώρα  17.00 στην Κεντρική Αίθουσα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., Μυλλέρου 73-77, Μεταξουργείο, Αθήνα. Η ενημερωτική συνάντηση, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αθηνών,  θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming), στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr/livestr

Το Erasmus+ στοχεύει να αναπτύξει συνέργειες ανάμεσα σε διάφορους τομείς της εκπαίδευσης και της εργασίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ σε επιχειρήσεις, αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους νέων, οργανισμούς απασχόλησης, εκπαιδευτικούς, σχολεία και άλλους οργανισμούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελευσίνα: Επανεκκίνηση προγράμματος καφέ κάδου στον Δήμο

Το πρόγραμμα του καφέ κάδου αναμένεται να επανεκκινήσει το επόμενο διάστημα στον Δήμο Ελευσίνας. Μάλιστα,…

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Δήμου στόλισαν πλατείες της πόλης για την Πρωτομαγιά

Νέα ανανεωμένη όψη απέκτησε η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού…

Ρεπορτάζ 02 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μυλοπόταμος: Λήψη μέτρων από τη ΔΕΥΑΜ για να αποφευχθούν φαινόμενα λειψυδρίας

Η συνεχιζόμενη ξηρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν φέρει το νερό της περιοχής του Δήμου…