Άρθρο Localit 22 Δεκεμβρίου, 2013

Γ. Μιχελάκης: Στο τελικό στάδιο η αξιολόγηση δομών και προσωπικού – προχωρούν συγχωνεύσεις και καταργήσεις

MichelakisΤο κλείσιμο των ζημιογόνων επιχειρήσεων και την υλοποίηση της κατάργησης των δομών που δεν είναι αναγκαίες ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στη Real News ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει η διαδικασία αξιολόγησης βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. «Περιμένουμε την ολοκλήρωσή της προκειμένου να  έχουμε σαφή εικόνα για το πόσες είναι οι ζημιογόνες  δημοτικές επιχειρήσεις.

Ποιες είναι αυτές που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και αδυνατούν να φέρουν σε πέρας το έργο που ανέλαβαν. Είναι ανάγκη, είναι υποχρέωση και είναι δέσμευσή μας να βάλουμε  τέλος σε κάθε εστία σπατάλης και να διασφαλίσουμε  απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση με τις καταργήσεις, τις συγχωνεύσεις και το δεύτερο κύμα κινητικότητας σημειώνει: «Θα έχουμε ακριβή απάντηση από το αρμόδιο υπουργείο. Σίγουρα πάντως οι μεταρρυθμίσεις στις δομές του Δημοσίου, ανάμεσα στις οποίες οι καταργήσεις και συγχωνεύσεις, θα προχωρήσουν σε κάθε περίπτωση».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλάτσι: Αγορά οικοπέδου από τον Δήμο για δημιουργία παιδικής χαράς

Αγοράστηκε από τον Δήμο Γαλατσίου, μετά από προσπάθειες πολλών ετών, το οικόπεδο στη συμβολή των…

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άρτα: Επεκτείνεται το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ Κάδων στον Δήμο

Επεκτείνεται το πρόγραμμα τοποθέτησης Καφέ Κάδων (Βιοαποβλήτων) στον Δήμο Αρταίων. Η νέα επέκταση στις Κεραμάτες,…

Ρεπορτάζ 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ηλεκτρικών ποδηλάτων στον Δήμο Μυτιλήνης

Στην εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, θα προχωρήσει ο Δήμος Μυτιλήνης, στο πλαίσιο ενίσχυσης…